istanbulda-burun-estetigi.jpeg
29/Haz/2017

Burun yapısına cerrahi olarak yeniden şekil verilmesine burun estetiği denir. Burun estetiği yaptırmak isteyen kişiler öncelikle bir muayene den geçmelidir. Çünkü burun estetiği sadece burnu güzelleştirmek için yapılan bir operasyon değil burunda bir rahatsızlık varsa bunun içinde yapılan estetik ameliyattır. Burun estetiği burnumuz üzerinde küçük değişiklikler ile genel görünümde çok büyük farklılıklar yarata bilinir. Son yıllarda burun estetiği artmıştır. Burun estetiği yaptırmak isteyenler öncelikle burun estetiğini hangi hastane ve doktorda yaptıracağına karar vermelidir tabi bu ani ve acele alınmış bir karar olmamalıdır çünkü hayatınızı etkileyecek bu estetik özenli ve detaylı yapılması gerekir herhangi bir hastane ya da doktorda yaptıracağınız operasyon başarılı olamaya bilir buda sizi yıpratmaya yetecektir. İstanbul burun estetiği merkezleri hakkında bilgi alıp bu Op. Dr. Serkan BARIŞKAN kliniğinde içiniz rahat bir şekilde burun estetiğini gerçekleştirmiş olacaksınız.

Op. Dr. Serkan BARIŞKAN Uyarıyor… Burun Estetiği Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

Burun estetiği öncesi mutlaka tavsiyeler alın çevrenizde ve yakınınızda burun estetiği yaptırmış olan yakınlarınızdan doktor ve hastane tavsiyesi almak sizin açınızdan avantajlı olacaktır. Gözü kapalı her hastaneye ya da her doktora güvenmemek gerekir. Bu iş için uzman bir doktordan ve doktor ekibinden faydalanmalısınız, hem estetik öncesi hem de estetik sonrası size her daim yardımcı olacak bir doktor seçimi ile bu işin üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. İstanbul burun estetiği merkezimiz hakkında bilgiler edinip kliniğimizde sağlıklı bir şekilde en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Burun Estetiği Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Burun estetiği işlemi öncesi ve estetik anı kadar sonrası da önemlidir. Yanılış bakım ve yanlış bir hareket tüm estetik operasyonu boşa çıka bilir. Bunun için öncelikle şu konulara dikkat edilmesi gerekir;

  • Doktor tavsiyelerine uyum sağlamalı.
  • En z üç gün evde ya da duruma göre hastanede dinlenilmesi gerekir.
  • İlaçlar ya da verilen kremler dikkatli bir şekilde kullanılmalı.

Estetikli Burun Merkezimizde En İyi Şekilde Yapılıyor

Estetikli burun her zaman daha hoş ve yüze daha uyumlu görünecektir elbette ama burun estetiğini yapacak olan doktor ve hastane konunun uzmanı olması gerekmektedir. Merkezimizde yer alan İstanbul burun estetiği merkezimizde burun estetiği en ideal şekilde gerçekleştirmektedir. Estetik konusunda uzman olamayan doktorlar hem iyi bir sonuç vermez hem de burun sağlığını riske ata bilir bunun önüne geçe bilmek için işinin ehli doktor ve hastane ile çalışılması gerekir. Bu uzmanları da bulmak elbette burun estetiği yaptıracak kişilere düşer burun estetiğini günümüzde her hastane yapmaktadır fakat tüm hastaneler iyi yapar diye tercih edilmemelidir. Ya da fiyat uygun diye merdiven altı yerlerde yaptırılmamalıdır. Her şeyden önce merkezimizde ki tüm uzmanlarımız sağlığınızı düşünmektedir. Güzellik ve sağlık aynı anda rahatlıkla yapıla bilinir. Bu doğrultuda burun estetiği yaptırmak isteyenler tüm konuları etraflı bir şekilde düşünülmeli ve bu doğrultuda hareket edilmelidir.

Burun estetiğini eskiden sadece ünlü kişiler ve iş ortamında çok bulunan kişiler yaptırırken şimdilerde burnundan rahatsız olan herkes yaptıra bilmektedir. Fiyatları ise genel olarak hastanelerden hastanelere değişmektedir. Ya da doktordan doktora değişmektedir. Bunun için en uygunu olsun diye her doktora güvenmekte sağlıklı olmayacaktır. Burun estetiğinde Türkiye dünyada ilk sıralarda yer alman merkezimiz ile iletişime geçebilir ve uzmanlarımızdan randevu alarak estetik ihtiyacınızı güvenle uzmanlarımıza yaptırabilirsiniz.


serkanbariskan

İstanbul Tıp Fakültesi’nden 2009 yılında mezun oldu.
Pamukkale Üniversitesi Anatomi Anabilimdalı’nda bir süre eğitim aldı.
Celal Bayar Üniversitesi‘nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi uzmanlığını 2014 yılında tamamladı.

Copyright 2023 © Op. Dr. Serkan BARIŞKAN. Tüm Hakları Saklıdır. Son Güncelleme 23.02.2024