burun-estetigi-ve-ozguven.jpeg
30/Haz/2017

Burun Estetiği Özgüveni Arttırır

Günlük yaşantımızda bazılarımız çok çabuk yorulurken bazılarımız ise çok enerjik olduğu gözlemlenmektedir. Bunun en belirgin sebebi burundan yanlış ve eksik nefes alımından kaynaklanmaktadır. Bu sorun gündelik yaşantımızın her yerinde bizim karşımıza bir problem olarak çıkacaktır. Bazen burnun içindeki etin büyümesi kişinin sağlıklı ve yeterli derecede nefes alımını engellemektedir. Elbette birçok insan bunun farkına varamamaktadır. Ancak önceki zamanlarına göre nefes almada bir zorlanma hissedildiği takdirde hemen bir uzmana başvurulması gerekmektedir. Grip ya da soğuk algınlığı gibi sağlık problemlerinde hemen nasıl doktora başvuruluyor ise burun ile kaynaklı sıkıntılarda da bu şekilde hareket edilmesi çok doğru olacaktır. Burun ameliyatı bu bakımdan sizin sıkıntılarınız ile yakından ilgilenmektedir.

Kaliteli Nefes Almak İnsanın Tüm Vücudunu Etkilemektedir

  • Yeterli derecede nefes alınmadığı fark edildiği an bir uzman doktora başvurulması gerekmektedir.
  • Burundaki bir problem kişinin tüm vücut enerjisini etkilemektedir.
  • Keyfi olmamak şartı ile her yaştan insan estetik bir operasyon geçirmektedir.
  • Burundaki problem kişiyi daha çok sağlık probleminden dolayı rahatsız ediyorsa hiç beklenmemelidir.

Sağlık bir insanın hayatını çok etkilemektedir. Yani sağlıksız bir insan hayattan kopmuş gibi bir tavır içine girerken sağlıklı bir insan hayatını dolu olarak yaşamaktadır. Bazen yaşantımızı iyi ya da kötü bir hâle getiren bizler olmaktayız. Bu bakımdan burun hem görünüş hem de sağlık bakımından çok fazla önemli olduğunun bilincinde olunmalıdır. Estetik genellikle dış görünümünde düzeltme olarak algılansa bile estetiğin içeriği çok geniş olmaktadır. Burun ameliyatı sizin için en kaliteli hizmeti vererek ve güler yüzlü doktorumuz sayesinde estetik operasyonlarınız en kısa süre içinde ve en sağlıklı bir şekilde tamamlanmaktadır.

Dış Görünüş Kadar Sağlık İçinde Estetik Gerekmektedir

Birçok hastamız genellikle burunun dış görünüşünden şikâyet ederek gelirken farklı sorunlar ile karşılaşarak rahat bir şekilde nefes almalarını sağlamaktayız. Yani burunu sadece dış görünüş olarak ele almak doğru değildir. İlk öncelikle burunun iç kısmı yani görülmeyen yerlerde bir problem ya da sorun var mı bakılmalıdır. Eğer yok ise hastamızın ilk önce isteğine odaklanılarak bir plan yapılması sağlanarak istediği bir buruna kavuşmasını sağlamaktayız. Ergenlik döneminde değişen burunlar kimini memnun ederken kimi gençleri memnun etmemektedir. Özellikle arkadaş ortamından kaynaklı gelen sorunlar gençlerde bir problem hâline dönüşmektedir. Bu yüzden genç hastalarımıza en uygun burun estetiği yapılarak onların sosyal hayatta daha etkin olmaları sağlanmaktadır.

Burundaki Problemlerin Ortadan Kalkması Kişinin Öz Güvenini Arttırır

Burun estetiği için her yaştan gelen hastalara müdahalede bulunarak cerrahi şekilde işlem tamamlanarak hastalarımızın en çok dert ettiği problemler giderilmiş olmaktadır. Bu bakımdan özellikle de sosyal yaşantısı etkilenen kişilerin estetik ameliyatı olmasında hiçbir sakınca bulunmamaktadır. Özellikle de küçük yaşlardan itibaren takıntı hâline gelen yerler büyüdükleri zaman ise hastalarımızda daha çok özgüven eksikliği olduğu görülmektedir. Bu bakımdan burun estiği kötü olarak algılanmamalıdır. Başkaları için önemsiz gelebilir ancak sizin için çok önemli olduğunun farkında olunmaktadır. Görsellik yaşam boyunca her zaman önemli olacaktır. Hastanemize gelen hastalarımız ile bire bir ilgilenerek onların istekleri hiçbir zaman göz ardı edilmeden orta bir yol bulunarak estetik cerrahi tamamlanması sağlanmaktadır. Sizde bizimle iletişime geçerek uzman doktorlarımız ile burun ameliyatını ve estetiğini güvenle yaptırabilir ya da bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için sizleri merkezimize bekliyor ya da bize iletişim bilgilerimizden ulaşarak detayları öğrenebilirsiniz.


serkanbariskan

İstanbul Tıp Fakültesi’nden 2009 yılında mezun oldu.
Pamukkale Üniversitesi Anatomi Anabilimdalı’nda bir süre eğitim aldı.
Celal Bayar Üniversitesi‘nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi uzmanlığını 2014 yılında tamamladı.

Copyright 2023 © Op. Dr. Serkan BARIŞKAN. Tüm Hakları Saklıdır. Son Güncelleme 23.02.2024