iyi-nefes-icin-burun-estetigi.jpeg
29/Haz/2017

Doğru nefes alımı ve verişi her insan için çok önemli bir düzeydedir. Hatta nefes için bile insanlar özel eğitim almaktadır. Çünkü yanlış nefes alımı kişilerin enerjilerini daha da aşağıya çekerek günlük işlerini yapamaz hâle geldiği bilinmektedir. Bu yüzden burun ile ilgili sorunlarınıza karşı çok kısa sürede çözüm üretilmesini sağlamalısınız. İnsan vücudunun her bir ayrıntısı çok önemli ve değerlidir. Ancak nefes zaten bambaşka bir olgu ve kavramdır. İnsanın yaşam kaynağı olduğunu hiç kimse zaten inkâr edememektedir. Bu bakımdan burun estetiği ile buruna gerekli özen gösterilerek ve insanların nefesi engelleyecek her durum ortadan kaldırılmaktadır.

Daha İyi Nefes İçin Burun Estetiği Şart

  • Doğru ve düzgün nefes alımı insanların günlük hayattaki performanslarını etkilemektedir.
  • Burunun işlevi çok büyük olduğu için en ufak bir sorunda bile bir uzman doktor ile görüşülmesinde fayda bulunmaktadır.
  • Doğuştan ya da sonradan burunda zedelenmelerin kesinlikle tedavi yapılması gerekmektedir.
  • Burundaki ufacık bir problem insanın hayatını çok ciddi anlamda etkilemektedir.

İnsanlar her an bir sağlık problemi ile karşılaşmaktadır. Bu problemlerin arasında burunda bulunmaktadır. Yani sonradan kaynaklanan burunda problemler oluştuğu için kişiler kendi kendilerine çözüm üretmek yerine bir doktor ile konuşup ona göre tedavi uygulanmalıdır. Estetik günümüzde insanlar tarafından daha iyi karşılanmaya başlamıştır. Burun estetiği geçmiş zamana göre günümüzde daha gelişmiş teknolojilerin kullanılması insanlara güven kazandırmaktadır.

Estetik İle İlgili Ön Yargılardan Sıyrılmak Gerekmektedir

Estetik sadece burun üzerinde yapılan bir değişiklik olarak algılanmamalıdır. Hastalarımızın burun ile ilgili birçok sorunları oluşmaktadır. Bizim yapmamız gereken en iyi çözümleri hastalarımıza sunarak daha kaliteli yaşam ve nefes almalarını sağlamaktır. Uzman doktorlarımız estetik konusunda çok dikkatli davranarak hastanın hiçbir şekilde sıkıntıya sokmadan tedavi etmektedir. Gelen hastalarımızın elbette bir takım endişeleri olmaktadır. Burada uzman doktorlarımızın amacı da hastaları rahatlatmak ve güven kazandırmaktır. Bu şekilde en doğru tedaviler uygulanarak hastalarımızın istediği şekilde çözümler üretilmesini sağlamaktayız. Burun estetiği günlük yaşantımızı çok etkilediği için insanlar özellikle burunlarından çok rahatsız olarak hayatlarına devam etmektedir. Oysaki doğuştan kaynaklı sorunların elbette giderilmesi gerekmesi de çok normal bir durum olduğu bilinmelidir.

Hastaların Doktorlarına Güvenmesi Şart

Burun estetiği bu konuda çok profesyonel olarak estetik yapılması sağlanmaktadır. Burun estetiği yaptırmak isteyen her insan öncelikle doktorların uzman olup olmadığını araştırmalıdır. Yani her insana kendini emanet etmek hiç doğru değildir. Bu yüzden hastanemize gelip doktorlara muayene olunmaktadır. Bu şekilde uzman doktorlarımız ile karşılıklı olarak görüşme fırsatı yakalanmış olmaktadır. Bu şekilde bir fikir sahibi olarak kendinizi daha emin ellere teslim etmiş olursunuz. Hastalarımız burun estetiğine onay verdiği zaman zaten cerrahi müdahalelerde bulunulmaktadır. Yani gönülsüz olarak hiçbir şekilde müdahalede bulunulmamaktadır. Karşılıklı olarak görüşler bildirilip o şekilde kararlar verilmesi sağlanmaktadır. Hastalarımızın çok çeşitli şikâyetleri bulunmaktadır. Kimileri burun ucundan kimileri ise burun eğriliği gibi durumlardan dolayı bizlere gelerek destek almak isteklerini bildirmektedir. Bu isteklerine en doğru şekilde cevap verilerek hastalarımızın mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlamaktayız.

Bu kapsamda gerek çalışanlarımız ve gerekse de kullanmış olduğumuz teknolojik cihazların hep en iyisini seçmekteyiz. Bu sayede bizimle iletişime geçen hastalarımız merkezimizden tedavi olsa da, olmasa da mutlu bir şekilde ayrılmaktadırlar. Sizde hizmetlerimizi yakından görmek için merkezimize gelebilir ve uzmanlarımız ile iletişim kurabilirsiniz.


serkanbariskan

İstanbul Tıp Fakültesi’nden 2009 yılında mezun oldu.
Pamukkale Üniversitesi Anatomi Anabilimdalı’nda bir süre eğitim aldı.
Celal Bayar Üniversitesi‘nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi uzmanlığını 2014 yılında tamamladı.

Copyright 2023 © Op. Dr. Serkan BARIŞKAN. Tüm Hakları Saklıdır. Son Güncelleme 23.02.2024